Een oase van ontspanning en luxe, exclusief voor vrouwen 
 
Schoonheidsspecialist in het centrum van Alkmaar

Over mij

Ik ben Jamilla Nasteho Ali Yusuf, 30 jaar, geboren in Somalië en opgegroeid in Alkmaar. 

Schoonheidsspecialiste Jamilla Alkmaar


Mijn verhaal

Samen met mijn moeder en zus ben ik op 2 februari 2001 herenigd met mijn vader in Nederland. In de winter. Mijn vader had ons al gewaarschuwd voor de kou. Dus wij hadden wat vestjes over onze zomerjurkjes aangedaan. Ready voor de winter, dachten wij. Not! 

Gelukkig was ik niet alleen aan het beven van de kou.. Wat was ik onder de indruk van al het sneeuw. Alles was zo wit, zo mooi. Zo sprookjesachtig! Veilig en herenigd met mijn held, mijn lieve vader, was ik eindelijk compleet.

Mijn gezin

Ik ben gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven, David. Samen hebben wij 3 prachtige kinderen (Aaliyah 9, Matteo 8 en Lorenzo 10). We wonen vlakbij het centrum van Alkmaar, op loopafstand van de schoonheidssalon.

Mijn passie

Als kind was ik altijd bezig met uiterlijke verzorging. Ik weet nog dat mijn vader me vroeg of ik daar niet wat mee wilde doen. Nadat ik de open dag van de opleiding tot schoonheidsspecialist had bezocht, was het voor mij gelijk duidelijk, ik word schoonheidsspecialiste!

Mijn droom

Ik droomde al sinds mijn kinderjaren over mijn eigen beautysalon, speciaal voor vrouwen. Een plek waar iedere vrouw welkom is en zichzelf kan en mag zijn. 

Ergens waar je verzacht en ontspant. Waar je geaccepteerd en aangemoedigd wordt. Ik wil (jonge)vrouwen, moeders en oma’s overtuigen om zich te laten verwennen zonder schuldgevoel.


De schoonheidssalon

Nu ben Ik de schoonheidsspecialiste en de eigenaresse van de Beautysalon Jamilla. Het is een jeugdroom die uitkomt. Vanuit deze passie en liefde voor het vak, bied ik mijn klant graag een volledige beleving. 

Daarom hou ik er van om tijdens de behandeling net dat beetje extra te doen: Naast het werken aan huidverbetering, geef ik bij iedere behandeling een heerlijke massage. Dit zodat mijn klant optimaal kan ontspannen.

Schoonheidssalon Alkmaar Beautysalon Jamilla

Mijn schoonheidssalon is gevestigd aan de Laat 91, achterin bij The Lash And Brow Bar. Hier ontvang ik je in een aparte, sfeervolle ruimte. Waar de kaarsjes branden en ontspannende muziek wordt afgespeeld. 

Met een warm kopje thee verwelkom ik je in mijn oase van luxe en ontspanning, speciaal voor vrouwen. Ervaar warmte, liefde en zachtheid bij mij in de salon.

Liefs,
Jamilla

Gezichtsbehandelingen
Lichaamsbehandelingen
Harsen
Contact
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram