Een oase van ontspanning en luxe, exclusief voor vrouwen 
 
Schoonheidsspecialist in het centrum van Alkmaar

Lichaamsbehandelingen

In mijn schoonheidssalon kan je terecht voor verschillende lichaamsbehandelingen. Iedere behandeling begint met een gratis intake gesprek en een huidanalyse. Zo weten we zeker dat je precies de behandeling krijgt die bij jouw huid past.


Bodypeeling/ Lichaamsscrub

Door je huid regelmatig te laten scrubben worden de dode huidcellen verwijdert. Dit maakt niet alleen je huid mooi glanzend, maar gaat puistjes en ingegroeide haren tegen omdat je de poriën vrij houd. Je kunt kiezen voor een behandeling voor het gehele lichaam, of een specifiek lichaamsdeel.

Direct Boeken


Rugpakking 40min

Rugpakkingen zijn een warme traktatie. Ze zijn bedoelt om het lichaam een opkikkertje te geven. Zowel lichaam als geest komen tot rust.

De rug word gereinigd, gescrubd en onzuiverheden worden verwijderd. Je ontvangt een heerlijke rug massage en de pakking word aangebracht en afgedekt. Terwijl de pakking zijn werk doet, krijg je een heerlijke hoofd of beenmassage. Afsluitend word de rug ingesmeerd met een voedende/verzorgende crème.

De pakking word gecombineerd met een ontspannende massage, waardoor de afvalstoffen nog beter worden afgevoerd. Het hydrateert, voedt en herstelt de huid. Nog belangrijker: het werkt ontgiftend!

Direct Boeken


Ultimate Zen Experience 80min

De naam van deze unieke ervaring zegt het eigenlijk al: met deze behandeling kies je voor ultieme rust en verwennerij. Zowel je gezicht als je lichaam worden volledig in de watten gelegd.

De behandeling begint met een rustgevende scrub en massage van de rug, gevolgd door een huid verbeterende gezichtsbehandeling.

Om dit alles perfect af te ronden, krijg je een luxe, warm voetenbadje. Terwijl je rustig nageniet met een heerlijke kop thee, wat lekkers en een voorverwarmde badjas. Gun jezelf de complete verwennerij van de Unieke Zen Beleving.

Direct Boeken


Meer weten?

Weet je nog niet helemaal zeker welke lichaamsbehandeling het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met mij op, dan kunnen we kijken welke lichaamsbehandeling het beste bij jou past.

Contact


Tarieven

Natuurlijk wil je het liefst gelijk dat heerlijke verwen moment voor jezelf inplannen. Eerst even de tarieven bekijken?

Tarieven


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram