Een oase van ontspanning en luxe, exclusief voor vrouwen 
 
Schoonheidsspecialist in het centrum van Alkmaar

Beautyblog by Jamilla

Als schoonheidsspecialiste en gepassioneerde liefhebber van alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft, heb ik besloten om deze blog te creëren om mijn kennis, tips en ervaringen met jullie te delen. 

Op deze blog vind je een schat aan informatie over verschillende aspecten van beauty, huidverzorging, mijn salon en nog veel meer. 

Ik zal regelmatig artikelen, leuke weetjes en tips delen om jullie te helpen bij het vinden van de beste beautyroutine voor jouw unieke behoeften. 

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over deze nieuwe blog. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan en de wondere wereld van beauty verkennen.


Huidverzorging tijdens je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap kan je met onverwachte uitdagingen voor je huid te maken krijgen. Plotselinge acne, veranderende pigmentatie en een droge huid zijn hier bekende voorbeelden van. Lees hier hoe je jouw huid optimaal verzorgd tijdens deze bijzondere periode.

Lees verder


Welke huidverzorging past bij jouw leeftijd?

Gedurende je leven is je lichaam constant in verandering. Onder invloed van hormonale veranderingen, groei en verouderingsprocessen veranderd je huid met je mee. Hierdoor veranderen ook de behoeften van je huid. Lees hier welke huidverzorging bij jouw leeftijd past.

Lees verder


Huidverzorging in de Herfst

Terwijl de bladeren van de bomen veranderen in prachtige herfsttinten en de lucht koeler wordt, moet ook jouw huidverzorgingsroutine zich aanpassen aan het seizoen. De herfst brengt veranderingen in de luchtvochtigheid en temperatuur met zich mee, wat van invloed kan zijn op de behoeften van je huid.

Lees verder


Het effect van stress op je huid

Dat stress een negatieve invloed heeft op je algehele gezondheid is inmiddels bij de meeste mensen wel bekend. De specifieke effecten van stress op je huid zijn echter minder bekend. Daarom beantwoord ik in dit artikel een vraag die mij vaak gesteld wordt: Wat doet stress met je huid?

Lees verder

 

Mijn e-boek staat online!

Om het beste uit je huid te halen, heb ik mijn kennis en ervaring gebundeld en uitgewerkt tot 70 praktische tips. De beste resultaten behaal je namelijk niet alleen door regelmatig een schoonheidssalon te bezoeken. Het is net zo belangrijk om thuis je huid goed te verzorgen. Lees de natuurlijke huidverzorgingstips in mijn e-book, tijdelijk helemaal gratis te downloaden!

Lees verder

 

Een bedankje aan alle supporters

Aan de lieve supporters van Beautysalon Jamilla, Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie support steun en positieve reacties. Jullie omarmen mijn salon en behandelingen op een hartverwarmende manier. Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om jullie persoonlijk te bedanken voor jullie loyaliteit, mooie woorden en lovende beoordelingen.

Lees verder


Wist jij dat je huid zo complex was?

Je huid is meer dan een dun laagje om je heen, het is eigenlijk het grootste orgaan van je lichaam. De huid is een veelzijdig en complex orgaan meet veel verschillende functies. Zo reguleert het de lichaamstemperatuur en biedt het je een fantastische bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Lees verder


Gerstenkorrel: Wat is het en kan je het zelf verwijderen?

Een gerstenkorrel, ook wel milia genoemd, is een kleine, harde bult die zich vormt onder de huid. Hoewel het onschadelijk is, kan het vervelend zijn en je zelfvertrouwen aantasten. Het is belangrijk om te begrijpen dat het verwijderen van een gerstenkorrel geen taak is die je zelf moet uitvoeren.

Lees verder


De voordelen van Regen voor je Huid

Als het zo stormt als vandaag dan blijf je natuurlijk het liefst binnen. Maar soms ontkom je er niet aan, je moet toch even naar buiten om naar je werk te gaan of boodschappen te doen. Naast dat het nat, koud en soms best vervelend kan zij heeft het Nederlands regenwater een verrassend effect op onze huid.

Lees verder


De Perfecte Ochtendroutine voor een Stralende Huid

Vraag jij je ook wel eens af wat de perfecte ochtendroutine voor gezichtsverzorging is? Een gezonde en stralende huid begint met de juiste verzorging, en ik wil jou graag helpen om het beste uit je huid te halen. Vandaar dat ik de perfecte ochtendroutine voor je heb uitgeschreven.

Lees verder


Waarom zou je Regelmatig een Schoonheidsspecialist Bezoeken?

Een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialist is niet alleen een moment van ontspanning, maar ook een essentieel onderdeel van een goede zelfverzorgingsroutine. Ongeacht je leeftijd, zijn er talloze voordelen aan het regelmatig laten verzorgen van je huid en lichaam door een professional.
Een schoonheidsspecialist is opgeleid om je huidtype en -conditie te analyseren en gepaste behandelingen aan te bieden

Lees verder


Het Belang van Hygiëne en Uiterlijke Verzorging in de Islam

Hygiëne en uiterlijke verzorging spelen een belangrijke rol in de islamitische traditie. Het geloof moedigt moslims aan om zorg te dragen voor hun lichaam en een goede persoonlijke hygiëne te handhaven. Dit heeft zowel fysieke als spirituele voordelen.

Lees verder


Dé woman only salon van Alkmaar

Welkom bij Beautysalon Jamilla, dé woman only salon in Alkmaar! Ben je op zoek naar een plek waar je je volledig kunt ontspannen, waar je jezelf kunt zijn en waar je de beste schoonheidsbehandelingen krijgt? Als vrouwelijke klant verdien je een salonomgeving die speciaal op jou is afgestemd, en dat is precies wat Beautysalon Jamilla te bieden heeft.

Lees verder


Is het nou Jamila of Jamilla

Net zoals velen vraag jij je waarschijnlijk af hoe je mijn naam schrijft. "Is het nou Jamilla of Jamila?" Wel, ik ben hier om je gerust te stellen en je te laten weten dat beide spellingen helemaal juist zijn!

Lees verder


Ervaring telt!

Schoonheidsspecialiste Jamilla in Alkmaar biedt jou de expertise en ervaring die je nodig hebt. Met haar gedegen opleiding en constante bijscholing is Jamilla een professional die jouw schoonheidsbehandeling naar een hoger niveau kan tillen.

Lees verder


De schoonheidsspecialiste in het centrum van Alkmaar

Ben je op zoek naar een professionele schoonheidsspecialist in het centrum van Alkmaar? Zoek niet verder, want Beautysalon Jamilla is de plek waar je moet zijn! Gevestigd achterin bij The Lash And Brow Bar, op het adres Laat 91, verwelkomt Jamilla je in haar aparte ruimte, speciaal ontworpen voor een ultieme schoonheidservaring.

Lees verder 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram