Een oase van ontspanning en luxe, exclusief voor vrouwen 
 
Schoonheidsspecialist in het centrum van Alkmaar

Gezichtsbehandelingen

Iedere gezichtsbehandeling begint met een intake. Er wordt gekeken naar jouw huidtype, de conditie van de huid en de leefstijl. Samen bespreken we de wensen en doelen. 

Bij alle gezichtsbehandelingen zit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging en een ontspanningsmassage inbegrepen. Met de dubbele reiniging worden vuil en dode huidcellen verwijderd. Door de massage worden afvalstoffen beter afgevoerd en de bloedcirculatie naar de huid gestimuleerd. Naast dat het lekker en ontspannen voelt, zijn gezichtsbehandelingen ook nog goed voor het verbeteren van je huidconditie!. 

Om de huid optimaal te verzorgen is het belangrijk dat je thuis ook de huid goed onderhoudt. Na de behandeling krijg je altijd gratis persoonlijk advies voor de verdere verzorging thuis.


Gezichtsbehandeling Basis
45min

Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt de huid dubbel gereinigd, gestoomd (Vapozone), gepeeld en onzuiverheden worden verwijderd. Tot slot krijg je een heerlijk masker, arm- en handmassage en een passende dagverzorging.
Direct Boeken

 

Gezichtsbehandeling uitgebreid
60min

Deze behandeling begint met een dubbele reiniging, gevolgd door stomen (vapozone), peeling, en het verwijderen van onzuiverheden. Indien gewenst wordt ook je bovenlip geharst. Als dit klaar is krijg je een heerlijke, ontspannende gezichtsmassage. 

Daarna krijg je een masker, terwijl je geniet van een decolleté-, arm- en handmassage. Als het masker is verwijderd wordt er een passende dagverzorging aangebracht. 

Direct Boeken


Gezichtsbehandeling compleet
90min

Deze essentiële schoonheidsbehandeling zou iedereen eigenlijk elke 4 á 5 weken moeten ondergaan. De complete facial begint met een warme welkomstmassage. Daarna wordt de huid dubbel gereinigd, gestoomd (vapozone), gepeeld, onzuiverheden worden verwijderd. Indien gewenst hars ik je bovenlip. 

Daarna wordt er een masker aangebracht. Terwijl het masker zijn werk doet, wordt je uitgebreid gemasseerd (schouder, nek,  decolleté arm en handen). Na het verwijderen van het masker wordt de behandeling afgesloten met een passende dagverzorging.

Direct Boeken


Ultimate Zen Experience
80min

De naam van de behandeling zegt het eigenlijk al; bij deze behandeling kies je voor ultieme ontspanning. Zowel je gezicht als je lichaam worden optimaal verwend.

We beginnen met een ontspannende rugscrub en massage, daarna volgt een huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Om het helemaal af te maken krijg je afsluitend een luxe warm voetenbadje. Terwijl u rustig aan het nagenieten bent met een kopje thee, wat lekkers en een voorverwarmde badjas. Laat jezelf van top tot teen verwennen met de Ultimate Zen Experience.

Direct BoekenDermaplaning
90min

Dermaplaning is dé trend van 2023 omdat het zorgt voor een instant glow-effect. Met een chirurgisch mesje worden zorgvuldig alle donshaartjes en dode huidcellen verwijderd. Deze combinatie zorgt voor een zijdezachte huid. 

De behandeling begint met een dubbele reiniging, waarna de huid wordt gestoomd met de vapozone. Hierna volgt de dermaplane behandeling en wordt een Enzympeeling aangebracht. Daarna worden onzuiverheden verwijderd en een heerlijk maskertje aangebracht. Terwijl het masker intrekt, krijg je een ontspannende arm- en handmassage. 

Afsluitend wordt er een passende dagverzorging aangebracht. Dermaplaning zorgt ervoor dat de werkzame stoffen tot zo’n 60% beter worden opgenomen!

Direct Boeken
Meer over Dermaplaning


Eerst meer weten?

Ben je er nog niet helemaal over uit welke gezichtsbehandeling het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met mij op, zodat ik je kan helpen de juiste keuze te maken.

Contact


Tarieven

Een gezonde huid is natuurlijk onbetaalbaar maar ik kan me toch voorstellen dat je eerst even wilt weten wat een gezichtsbehandeling kost bekijk hier alle tarieven

Tarieven


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram