Een oase van ontspanning en luxe, exclusief voor vrouwen 
 
Schoonheidsspecialist in het centrum van Alkmaar

Harsen

Je kunt bij mij terecht voor verschillende harsbehandelingen. Denk hierbij aan het harsen van je bovenlip, gezicht, rug, armen, oksels, bikinilijn of benen. Ga voor een zijdezachte huid, zonder ongewenste haren. 

Ik begrijp dat harsen soms spannend kan zijn. Daarom zorg ik voor een ontspannen en vertrouwde omgeving waar jij je op je gemak kunt voelen. Mijn persoonlijke aanpak en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elke harsbehandeling een succes is.


Gezicht harsen

Laat ongewenst gezichtshaar zorgvuldig verwijderen, zodat je kunt genieten van een zijdezachte huid en een zelfverzekerde uitstraling. Of je alleen je bovenlip of je gehele gezicht wilt laten harsen, het is allemaal mogelijk. Ervaar zelf de comfortabele harsbehandelingen en boek een afspraak.

Direct Boeken


Lichaam harsen

Ontdek de ultieme gladheid door je professioneel te laten harsen bij Beautysalon Jamilla. Bij mij kun je terecht voor het harsen van je gehele lichaam. Denk hierbij aan plekken zoals rug, armen, benen of de bikinilijn. Bij mij is alles mogelijk. Ga voor een zelfverzekerd gevoel en laat ongewenst lichaamshaar verwijderen. 

Direct Boeken


Contact

Heb je nog vragen of persoonlijke wensen? Neem dan gerust contact met mij op. De benodigde gegevens zijn te vinden op mijn contactpagina. Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in mijn salon.

Contact


Tarieven

Van die ongewenste haren wil je natuurlijk zo snel mogelijk af maar de prijs is ook belangrijk. Bekijk hier de voordelige tarieven van de verschillende harsbehandelingen.

Tarieven
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram