Een oase van ontspanning en luxe, exclusief voor vrouwen 
 
Schoonheidsspecialist in het centrum van Alkmaar

Ochtendroutine

Voor een stralende huid

Vraag jij je ook wel eens af wat de perfecte ochtendroutine voor gezichtsverzorging is? Een gezonde en stralende huid begint met de juiste verzorging, en ik wil jou graag helpen om het beste uit je huid te halen. Vandaar dat ik de perfecte ochtendroutine voor je heb uitgeschreven.

Stap 1 - Reinigen
De eerste stap in je ochtendroutine is een grondige reiniging. Dit verwijdert onzuiverheden, overtollig talg en dode huidcellen die zich ’s nachts hebben opgebouwd. Kies een zachte reiniger die geschikt is voor jouw huidtype om de natuurlijke balans van je huid te behouden.

Stap 2 - Toner
Na het reinigen is het tijd om je huid te verfrissen en te hydrateren met een toner. Een toner verwijdert de laatste restjes vuil en bereidt je huid voor op de volgende stappen in je routine. Het helpt ook om de pH-waarde van je huid in balans te brengen, waardoor deze gezond en stralend blijft.

Stap 3: Hydrateren en beschermen
Nu is het tijd om je huid te voeden en te beschermen. Breng een hydraterende crème aan die geschikt is voor jouw huidtype. Kies een crème met SPF om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Dit is vooral belangrijk, zelfs op bewolkte dagen, omdat de zonnestralen nog steeds schade aan je huid kunnen toebrengen.

Huidanalyse
Bij Beautysalon Jamilla krijg je een gratis huidanalyse bij elke gezichtsbehandeling. Een huidanalyse is een geweldige manier om inzicht te krijgen in jouw huidtype en -conditie. Op basis van de analyse kan ik je persoonlijk advies geven over de beste producten en behandelingen voor jouw specifieke behoeften. Zo kunnen we samen werken aan een stralende en gezonde huid.

Afspraak
Maak vandaag nog een afspraak bij Beautysalon Jamilla voor een huidanalyse en ontdek de perfecte ochtendroutine voor jouw huid. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je huid straalt van gezondheid en schoonheid. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in de salon en je te helpen de beste versie van jezelf te worden!


 

Maak een afspraak
Gezichtsbehandeling
Tarieven
Contact
Home
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram