Een oase van ontspanning en luxe, exclusief voor vrouwen 
 
Schoonheidsspecialist in het centrum van Alkmaar

Beautysalon Jamilla of Jamila?

Net zoals velen vraag jij je waarschijnlijk af hoe je mijn naam schrijft. "Is het nou Jamilla of Jamila?" Wel, ik ben hier om je gerust te stellen en je te laten weten dat beide spellingen helemaal juist zijn!

Persoonlijk

Geboren in het prachtige Somalië en opgegroeid in het kleurrijke Nederland, draag ik mijn naam met trots. Jamilla, met een dubbele "l", is de spelling die ik persoonlijk gebruik. Het is de spelling die past bij mijn achtergrond. Maar weet je wat het mooie is? Jamila, met één "l", is ook een correcte schrijfwijze. Het maakt niet uit hoe je het schrijft, ik ben nog steeds dezelfde enthousiaste schoonheidsspecialiste.

De betekenis

Mijn naam, Jamilla, heeft een mooie betekenis die aansluit bij mijn passie voor schoonheid. Het is afgeleid van het Arabische woord "jamil", wat "mooi" of "elegant" betekent. En ik wil niets liever dan jou helpen om je mooiste en meest elegante zelf te zijn. Mijn expertise en toewijding als schoonheidsspecialist staan volledig tot jouw beschikking, zodat je de beste behandelingen en advies kunt krijgen.

Positieve energie

Of je nu kiest voor de spelling Jamilla of Jamila, ik ben hier om jouw schoonheidswensen te vervullen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Samen zorgen we ervoor dat jij je zelfverzekerd en prachtig voelt, zowel van binnen als van buiten. Bij Beautysalon Jamilla, draait alles om positieve energie en een fijne sfeer. 

Ik wil dat je je direct op je gemak voelt zodra je binnenstapt. Het gaat erom dat je kunt ontspannen, jezelf kunt zijn en kunt genieten van een heerlijk verwenmoment. Of je nu langskomt voor een verfrissende gezichtsbehandeling of een ontspannende lichaamsbehandeling, ik ben er om jou een glimlach te bezorgen en je te laten stralen als nooit tevoren!

Tot snel in de salon!

Liefs, Jamilla

Volgende
Meer over mij
Home
Contact
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram